Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE

Show

Papp László Budapest Sportaréna

2018.04.29. 19:30

Vissza

A világhírű Jég Show: Evgeni Plushenko & Edvin Marton: KINGS ON ICE
A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát!
2018. április 29. este ½ 8 kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk Önöket a Papp László Budapest Sportarénába.
Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos – exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik a magyar közönség elé.
A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai és Európa bajnokait láthatjuk és nem utolsó sorban a kiváló világhírű Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.
Evgeni Plushenko – a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége, többszörös olimpiai bajnok. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással. Fontos kiemelni, hogy az aranyérmek szervesen kapcsolódnak Edvin Marton-hoz, ugyanis az Ő zenéjére versenyzett.
Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, igazi műkincs Antonius Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.
Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.
A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, izgalmas és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.
A műkorcsolya elitje mellett megszólalnak a nagy klasszikusok, mint például a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.
A Kings On Ice zenéjének egyik részét Edvin Marton szerezte.
videó:
A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.
Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM !