Art Anzix Kulturális rendezvények Családbarát programok Irodalom, képzőművészet (archív) Határon túli művészet (archív) Koncertek (archív) Rólunk
Gregorian: Final Chapter Tour 2017
Koncert

Budapest Kongresszusi Központ

2017.02.05. 19:30

Vissza

A nagyszabású koncert során a hagyományos gregorián ének és a kemény rock különleges zenei elegyét élvezheti a közönség, látványos speciális effektusokkal megfűszerezve. Az egyedülálló gregorián ének és a rock keveredéséből érkező különleges hangzásvilág milliókat hódított már meg világszerte. A turné budapesti állomásán nyolc klasszikusan képzett gregorián énekes egy női énekessel és valamint egy rock zenekarral kiegészülve ad felejthetetlen koncertet a magyar rajongók számára. Az énekesek bársony szerzetesi köntösbe lépnek színpadra, a látványt speciális effektusok színesítik.

A köd, szél, tükrök, pirotechnika, látványos kivetítések és egyedi fényjátékok mind-mind az előadás vizuális élményét fokozzák.
Feledhetetlen kikapcsolódást, ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan ügyelnek, hogy minőségi szórakoztatást biztosítsanak a hazai közönségnek.