Art Anzix Kulturális rendezvények Családbarát programok Irodalom, képzőművészet (archív) Határon túli művészet (archív) Koncertek (archív) Rólunk
Celtic Woman - Voice of Angels
Koncert

Papp László Budapest Sportaréna

2017.11.10. 20:00

Vissza

Celtic Woman – Budapest Aréna - november 10. este 8 óra

CELTIC WOMAN – A Nemzetközi Zenei Szenzáció

4 millió koncert jegyet adott el 23 országban 6 kontinensen
• 10 millió CD / DVD eladás
• Platinalemez 9 országban
• 10 listavezető album
• Hétszeres listavezető a világ zenei művészei között

A több platinás nemzetközi zenei szenzáció és 2017-es Grammy® jelölt CELTIC WOMAN bejelentette, hogy Budapestre is ellátogatnak a legújabb koncertturnéjuk, a ‘Voices of Angels’ során a Budapest Arénába 2017. november 10-én, péntek este.

A koncert során hallhatjuk az angyali hangú Susan McFadden-t, Mairéad Carlin-t, Éabha McMahon-t és a lélegzetelállító Celtic (kelta) hegedűművészt, Tara McNeill-t, az együttes legújabb tagját. Az énekeseket tehetséges zenészek és táncosok kísérik, akik kivételes adottságaikkal és kirobbanó energiájukkal egy újfajta fúziót adnak hozzá a több évszázados zenei és kulturális hagyományokhoz. Az angyali hangokatés a hangszeres virtuozitást egy féktelen energiájú csapat kíséri, mely ír táncosokból, skót dudásokból áll, valamint egy zenei együttes, akik mindenféle hagyományos kelta hangszeren játszanak, mint pl. bodhran (ír dob), ónsíp, buzuki és Uileann-i duda.

A ‘Voices of Angels’ (Az angyalok hangja) című lemezükről több dal is elhangzik majd a koncerten. Az inspiráló élő zenekaros koncerten bevetik a legújabb színpadtechnikát, elbűvölő ruhakölteményeket, remek koreográfiát és egy pazar összeállítást az időtlen ír hagyományos és modern szokásokból az együttes díj nyertes egyedi stílusában.

Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők!