Art Anzix Kulturális rendezvények Családbarát programok Irodalom, képzőművészet (archív) Határon túli művészet (archív) Koncertek (archív) Rólunk
Edvin Marton: Rock Symphony
Koncert

Budapest Kongresszusi Központ

2016.04.17. 19:30

Vissza

Edvin Marton & Szimfonikus Zenekara: SYMPHONIA

Edvin Marton a magyar származású világhírű hegedűművész egyedi, szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt.

Ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein.

Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén teltházasak.

A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően.

További díjak között van egy 2008-as MTV Europe Award, valamint egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompozíciónak (ABC Television Network).

2016.márciusában debütál az új fantasztikus show műsora: Edvin Marton: Rock Symphony

Ez egy felejthetetlen, izgalmas koncert show. A bemutatón a rock zenekarával Edvin Marton eljátssza a legnagyobb slágereket az újalbumról, a ” Rock Symphony ”-ról. Vivalditól a Metallicáig … csak, hogy néhányat említsünk: Vivaldi:Vihar, Clocks a Coldplay-től, a Bohemian Rhapsody a Queen-től, Nothing Else Matters a Metallica-tól, és még sok más.

Az est különlegessége még, hogy Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari hegedűn fog játszani, melynek az értéke 7 millió dollár!

Utánozhatatlan egyedi hangzás az év crossover koncertjén!