Art Anzix Kulturális rendezvények Családbarát programok Irodalom, képzőművészet (archív) Határon túli művészet (archív) Koncertek (archív) Rólunk
Harlem Globetrotters
Show

Papp László Budapest Sportaréna

2018.04.10. 19:00

Vissza

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2018-ban izgalmas és érdekes kosárlabda show-val érkezik Magyarországra, folytatja világhírű hagyományát a labdakezelés varázslásával, a kosárlabda játék művészi tökélyre vitelével, és a csak rájuk jellemző családi szórakoztatással, mellyel továbbra is izgalomban tartják rajongóikat, a kisgyerekektől a nagyszülőkig.

Élvezze Globetrotters sztárokat a pályán Magic Pass jeggyel, egy exkluzív játék előtti eseményre! Amint megvásárolta az alapjegyét a show-ra, egy e-mailt fog kapni további információkkal a Magic Pass élményről és arról, hogyan veheti meg ezt a jegyet.
A Magic Pass jeggyel lehetőség nyílik, hogy a család együtt töltsön egy kis időt a játékosokkal a pályán, ahol:
• kosárra dobálhatnak a Globetrotters sztárokkal,
• trükköket tanulhatnak a sztároktól,
• autogramot kérhetnek tőlük és együtt szelfiezhetnek velük.
Ehhez mindenkinek meg kell vennie az előadásra szóló alapjegyet és a Magic Pass jegyet is, ez mindenkire vonatkozik: a gyerekekre és a szüleikre/kísérőikre egyaránt.
Puhatalpú/gumitalpú cipőt kötelező viselni a pályán.

Harlem Globetrotters:
Az 1926-ban alapított világhírű Harlem Globetrotters egyet jelent a családi szórakoztatással és a fantasztikus kosárlabda mutatványokkal. A Globetrotters már 9 évtizede elkötelezett a rajongói iránt, tagjai között tudhat jószolgálati nagyköveteket is. A csapat bejárta a világot, mindenhol ledöntötte a kulturális és szociális korlátokat, miközben kosárlabda játékukkal rekordokat döntöttek.
A Harlem Globetrotters évente 450 élő show-val lép fel világszerte, és több mint 1,7 millió social media rajongó követi őket a főbb platformokon. A Harlem Globetrotters az amerikai Vöröskereszt hivatalos támogatója.