Art Anzix Kulturális rendezvények Családbarát programok Irodalom, képzőművészet (archív) Határon túli művészet (archív) Koncertek (archív) Rólunk
Nicki Minaj - THE NICKI WRLD TOUR
Koncert

Papp László Budapest Sportaréna

2019.02.25. 19:30

Vissza

NICKI MINAJ BEJELENTI A THE NICKI WRLD TOUR-t (A NICKI VILÁGTURNÉT) A JUICE WRLD-EL KOOPRODUKCIÓBAN (KÖZÖS FELLÉPÉSSEL)

Az európai turné február 21-én kezdődik Münchenben.


New York, NY (December 19, 2018) – A világhíres hiphop ikon, NICKI MINAJ újabb részleteket jelentett be a már régóta tervezett világturnéjáról, amely február 21-én kezdődik Münchenben és összesen 22 várost érint Európában.

MINAJ úgy döntött, hogy egy új kreatív ötlettel áll elő, amely rajongóinak egy teljesen magával ragadó fejedelmi élményt nyújt. A turnéhoz csatlakozik Future helyett a chicagói rapper JUICE WRLD, akinek ez az éve egy igazi áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platina albumával, valamint az “All Girls Are The Same” és a “Lucid Dreams” című többszörös platina kislemezekkel.

“Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is." - lelkesedett MINAJ. Jamie King-el, a kreatív igazgatómmal együtt alaposan kidolgoztuk a legizgalmasabb, legegyedülállóbb, és legemlékezetesebb műremeket, hogy megoszthassam a csodálatos rajongóimmal. Imádom Juice Wrld zenéjét és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozik hozzám a koncert turnéra.”

Hasonlóan a nagyon sikeres és kritikusok által is elismert Pinkprint Tour-hoz, Minaj közelgő turné időpontjai a rajongók számára betekintést fognak nyújtani Nicki világába, ahol csupa meglepetés fogja várni őket.

Az évek során NICKI MINAJ következetesen történelmet teremtett és hatással volt a popkultúra minden szegletére. MINAJ 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki 100 alkalommal jelent meg a ‘Billboard Hot 100’ amerikai slágerlistán.



Az előzetesen megvásárolt jegyeket is elfogadjuk: MyPinkFriday.com

EURÓPAI TURNÉ DÁTUMOK 2019

Február:
21 - München, Olympiahalle
22 - Pozsony, Ondrej Nepela Arena
24 - Lodz, Atlas Arena
25 - Budapest, Budapest Sportaréna
28 - Berlin, Mercedes Benz Arena
Március:
1 - Koppenhága, Royal Arena
3 - Oslo, Spektrum
4 - Stockholm, Ericsson Globe
6 - Brüsszel, Palais 12
7 - Párizs, AccorHotels Arena
9 - Bordeaux, Metropole Arena
11 - London, The O2
14 - Birmingham, Arena Birmingham
15 - Dublin, 3Arena
17 - Glasgow, SSE Hydro
18 - Manchester, Manchester Arena
20 - Esch-sur-Alzette (Luxembourg), Rockhal
22 - Frankfurt, Festhalle
23 - Köln, Lanxess Arena
25 - Amsterdam, Ziggo Dome
27 - Zürich, Hallenstadion
28 - Genf, Arena Geneva