Art Anzix Kulturális rendezvények Családbarát programok Irodalom, képzőművészet (archív) Határon túli művészet (archív) Koncertek (archív) Rólunk
Zenevonat
Koncert

Budapest Kongresszusi Központ

2017.02.12. 20:00

Vissza

Kihagyhatatlan, évindító Zenevonat Szuperkoncert Budapesten, az LGT dalaival!

A Zenevonat Szuperkoncert már 3. éve járja az országot, kivétel nélkül teltházas, sokezres tömegeknek játszva a legendás dalokat. Az LGT zenekar legnagyobb slágereit-mint például a Nem adom fel, Miénk ez a cirkusz, az Álomarcú lány, A dal a miénk, Mindenki, és természetesen a Zenevonat- dolgozza fel a produkció.

Olyan sztár előadók érkeznek, mint a legendás Solti János és Karácsony James az LGT-ből, Veres Mónika Nika, Heincz Gábor Biga, valamint Éliás Gyula Jr. Az elsőrangú fellépők együtt több mint 30 szakmai díjjal- eMeRTon , Artisjus, Fonogram -rendelkeznek. Az élményt tovább fokozza, hogy az Abrakazabra zenekar kíséri majd őket, akik hazánk legfoglalkoztatottabb Session zenekara.

Veres Mónika, becenevén Nika már 12 éves kora óta országunk kedvence, azóta igazi dívává vált. Lenyűgöző hangjának tolmácsolásában hallhatjuk majd a koncerten, többek között az LGT női előadóknak írt dalait, mint például a Katona Klaritól ismert Játssz még, Hello, vagy a Kovács Kati interpretálta Szólj rám c. dalokat.

Heincz Gábor Biga az ezerarcú gitáros-énekes és zeneszerző, Learning to Let Go dala óta nagy kedvencünk. Jelenleg is több száma- Gátlás sztriptíz, Mondd miért -slágerlistás a rádiókban. Bigának gyerekkora óta kedvence az ikonikus zenekar, egy televíziós műsor kedvéért áthangszerelt néhány LGT dalt, amely a zenekari tagoknak annyira megtetszett,hogy azóta is ebben a hangszerelésben szólalnak meg a Zenevonat Szuperkoncerteken.

A fellépők névsorát tovább erősíti Éliás Gyula Jr, akinek rendkívüli hangját azonnal bárhol felismerni. A koncerten Somló Tamás legkedveltebb dalaiból fog idézni.

Ez az a vonat, amiről senki nem akar lemaradni, hiszen két órás, felejthetetlen produkció várható, igazi múltidéző hangulatban! Zenevonat Szuperkoncert 2017. február 12-én a Budapesti Kongresszusi Központban! Jegyek a közel teltház miatt, már csak korlátozott számban kaphatóak!